Despre noi

SC APOLLINI COMPANY SRL este o societate ce a fost infiintata in anul 2004,avand ca obiect de activitate administrarea a doua hoteluri.In anul 2006 obiectul de activitate al firmei este schimbat si se incepe constructia fabricii de imbuteliere si a brandului Perenna Premier.

Fabrica se afla in satul Calina,comuna Dognecea,jud Caras-Severin,legatura dintre drumul judetean Resita-Oravita.

Izvorul este situat la baza Varfului Moghila unde este captat si apa transportata prin conducta in lungime de 4,2 km pana in fabrica .Capacitatea de exploatare a izvorului este de 79 milioane litri anual imbuteliate in circa 120 de milioane de butelii.

La finele anului 2007 investitia este finalizata si incepe in decembrie 2007 prima luna de imbuteliere a apei Perenna,marca omologata la OSIM,titularul marcii fiind SC Apollini Company SRL.

Derularea comercializarii apei Perenna incepe din anul 2008 printr-o piata regionala ajungand sa vanda in primul an de activitate 1,4 milioane butelii.

Apa minerala naturala PERENNA PREMIER se incadreaza in randul apelor minerale rare in lume cu un echilibru perfect de minerale si PH neutru. Apa minerala naturala PERENNA PREMIER si-a castigat in foarte scurt timp aprecierea datorita caracteristicilor ei particulare.

Are clasificarea recunoscută internaţional ca apă minerală naturală - plată de origine pură, iar caracteristicile fizico - chimice ale apei minerale naturale PERENNA PREMIER o încadrează în rândul celor mai bune ape minerale din lume, aşa cum a fost certificat de către SGS Fresenius din Germania.

Ca recunoastere internationala apa minerala naturala PERENNA PREMIER s-a clasat intre primele 10 ape minerale naturale plate din lume la concursul international de ape minerale din SUA – Berkeley Springs 2008, la Bruxeless mai 2009 i-au fost decernate 2 stele si a devenit prima si unica apa minerala naturala din Romania publicata in Ghidul Michelin.

Apa Perenna este singura apa romaneasca premiata de un institut international,ea fiind premiata in 2008, 2009 si 2010 de catre institutul ITQI Bruxelles cu 2 stele Michellin.